Zabilježeno u prolazu – Mali Žižovići u šetnji Rogaticom

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 04. septembra 2017. 058.ba

mali-zizovici-2

ROGATICA – Prve rogatičke poslijeratne trojke Teodor, Anastasija i Mia koje su dobili srećni roditelji Jovana i Darko Žižović 14. oktobra prošle godine, sve češće su u šetnji ulicama Rogatice i stazama Sportsko-rekreacionog centra. U njihovom „trosjedu“ voza ih najčešće djed Vitomir i baka Novka.

Sa zadovoljstvom sam preuzeo ovu obavezu i nije mi teško da satima sa njima boravim. Oni su moja radost i snaga. Na ovaj način činim korist sebi, jer kao penzioner napravim po neki kilometar pješačenja, a osjećam da su zadovoljni i moji unučići. Uz to bar malo odmorim i snahu Jovanu od njenih svakodnevnih obaveza, reče srećni djeda Vitomir sa čijeg lica, kažu svi koji ga poznaju, evo već skoro godinu dana ne silazi osmijeh.

mali-zizovici-1

Inače, mali Žižovići su zdravi, veseli i što je najvažnije dobro napreduju. Postali su mezimci ne samo svojih najbližih, nego i svih komšija i prijatelja ove porodice.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: