Čajniče u znaku djeteta

06. oktobra 2017. 058.ba

nedjelja-djeteta-u-cajnicu-1

ČAJNIČE – Defilovanjem ulicama Čajniča, organizovanjem priredbe, na platou ispred Kulturnog centra, posjetama javnim institucijama, djeca čajničkog vrtića i osnovne škole obilježila su juče u Čajniču Nedjelju djeteta, koja se ove godine u cijeloj Srpskoj odvija pod motom „Dječiji svijet – moj svijet“.

Djeca su u pratnji prosvjetnih radnika i vaspitača, povodom Dječije nedjelje pripremila ovaj današnji nastup, gdje je svako dijete prikazalo na papiru prava djeteta.
Dječija prava nisu ništa drugo nego njihove potrebe, koje oni moraju zadovoljiti na svom putu odrastanja, a stariji su tu da djeci obezbijede ostvarenje njihovih potreba.

nedjelja-djeteta-u-cajnicu-2

Takodje su danas mališani Dječijeg vrtića, povodom ove Nedjelje, posjetili načelnika opštine Čajniče Gorana Karadžića, gdje su prikazali značaj dječijih prava, i pripremili recitale o dječijim pravima, a načelnik ih je pozdravio toplim pozdravom, te ih darovao sa prigodnim poklonima, nakon čega su prošetali i do direktora Doma zdravlja u Čajniču.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: