Čajnički pisac se predstavio publici u Palama

06.10.2017.

dragan-knjiga

ČAJNIČE – U organizaciji SŠC “Pale”, Kulturno-sportskog centra “Pale” i SPKD “Prosvjeta” odbor iz Čajniča sinoć je u Palama u velikoj sali Kulturnog centra održana promocija romana “Strah od guštera” čajničkog autora Dragana Kovačevića.

Autor nakon promocije kaže:
“Želim da se zahvalim svim Paljanima koji su došli, kao i organizatorima. Jedno veliko, neizmjerno hvala profesorici Branki Čugalj koja je osmislila jednu veličanstvenu promociju, koja ne bi postidila ni najveća svjetska pozorišta. Zahvaljujući njoj, imao sam nevjerovatno iskustvo, da sopstvenu knjigu doživim na jedan nov, i emotivno nepojmljiv način.

Hvala svima koji su prisustvovali, prije svih proti Momiru Vasiljeviću, čovjeku bez kojeg knjiga možda nikad ne bi ugledala svjetlo dana. I naravno jedno veliko hvala divnoj djeci iz dramske sekcije SŠC Pale.”

Na promociji su govorili autor, te recenzenti profesorica Branka Čugalj i protojerej stavrofor Momir Vasiljević. A dijelove iz knjige su dočarali učenici SŠC “Pale”, koji su na maestralne način prenijeli emocije iz knjige.

Utisak posjetilaca je više nego povoljan.

“Ovo je najbolja promocija kojoj sam prisustvovao!”, izjavio je oduševljeno jedan od Paljana.