Međunarodni karate turnir u Zvorniku – Karatistima Rogatice 17 medalja

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 30. oktobra 2017. 058.ba

karate-gluhovic

ROGATICA – Na Međunarodnom karate tureniru „Zvornik OPEN 2017“ , koji je održan prošle subote, 28. oktobra, na kome je uzelo učešće 27 klubova sa oko 420 takmičara, bila su i 23 takmičara iz Karate kluba „Rogatica“.

Došli su kući sa čak 17 medalja od čega 6 zlatnih, dvije srebrne i 9 bronzanih i osvojili visoko šest mjesto na turniru.

Po dvije zlatne medalje takmičeći se u borbama pojedinačno, reče trener rogatičkih karatista Miroslav Č. Gluhović, donijele su Tamara Batinić i Glorija Gluhović, te Saša Milutinović i Tamara Andrić.

Srebrom su se okitili Dejan Džida i Marko Mirić, a bronzanim medaljama Milica Bašević, Milica Božić, Mihajlo Ćajić, Jelena Đurić, Pavle Marić, Nikola Matović, Marko Mrkajić, Miljana Nerić i Filip Perišić.

Takmičarka iz KK „Rogatica“ Glorija Gluhović, koja je kao juniorka osvojila dvije zlatne medalje – u lakoj i teškoj kategoriji, proglašena je za najuspješniju takmičarku turnira.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: