Još jedno priznanje Dragici Grbić, pjesnikinji i pripovjedaču iz Višegrada

13. novembra 2017. 058.ba

dragica-grbic-nagrada

SPECIJALNA NAGRADA ZA PRIČU „NA ĆUPRIJI“

VIŠEGRAD – Dragica Grbić, pjesnikinja i pripovjedač, jedna od najistaknutijih članica Društva ljubitelja pisane riječi „Most“ iz Višegrada, po drugi put je dobitnik „Specijalne nagrade za lepotu poezije“, za kratku priču „Na ćupriji“.

Ovu vrijednu književnu nagradu Grbićeva je dobila na Četvrtoj međunarodnoj manifestaciji „Momini dani“ koju organizuje Književni klub „Mala ptica“, Narodne biblioteke „Moma Dimić“ iz Beograda.

Dragica Grbić do sada je objavila šest knjiga (pet poezije i jednu proze). Njeni radovi zastupljeni su u brojnim zbornicima objavljenim u Srbiji i Republici Srpskoj, a neke pjesme su joj prevedene na bugarski, ruski i engleski jezik.

Poeziju i prozu objavljivala je u brojnim književnim časopisima, a za svoje stvaralaštvo dobila je brojne nagrade, priznanja i pohvale.

U oktobru 2017. godine, u izdanju Književne zajednice „Vaso Pelagić“ iz Banja Luke, objavila je najnoviju zbirku zanimljivih priča pod nazivom „Priče iz lijevog džepa“.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: