Preduzeće jaka komponenta za cijeli kraj

SRNA - Jovana Borovčanin - 03. novembra 2017. 058.ba

cvijanovic-na-he

VIŠEGRAD – Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je danas da će se situacija u „Hidroelektranama /HE/ na Drini“ sigurno poboljšati, naglašavajući da to preduzeće predstavlja jaku privrednu komponentu ne samo za Višegrad, nego za cijeli kraj, zbog čega mu Vlada i posvećuje pažnju.

Cvijanovićeva je nakon sastanka sa direktorom „HE na Drini“ Nedeljkom Perišićem u Višegradu izjavila novinarima da je Vlada Republike Srpske upoznata o problemima u ovom preduzeću koje su izazvali loši ovogodišnji hidrološki uslovi, velika suša, te činjenica da je u tom periodu istovremeno obavljen i remont.

„Ali, to nije ni prvi ni zadnji put da se preduzeća suočavaju sa takvim problemima. Bitno je da se problemi saniraju postepeno. Situacija će se sigurno poboljšati“, istakla je Cvijanovićeva.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,