Prva faza rekonstrukcije Doma kulture u Čajniču uspješno završena

28. novembra 2017. 058.ba

dom-kulture-cajince-1

ČAJNIČE – U Čajniču je izvršen tehnički prijem radova, čime je u okviru projekta „Izgradnja nastrešnice JU Dom kulture „Filip Višnjić“ u Čajniču“, ukupne vrijednosti 38.508,95 KM, završena prva faza rekonstrukcije Doma kulture, u koju je Ministarstvo civilnih poslova BiH uložilo 35.000,00 KM, opština Čajniče 2.568,95 KM, dok je Dom kulture učestvovao sa 940,00 KM.

Direktor JU Dom kulture „Filip Višnjić“ u Čajniču Slobodan Perendija rekao je da su radovi odrađeni kvalitetno i sve što je rekonstruisano može da služi svojoj namjeni.

dom-kulture-cajince-2

On je dodao da su urađene nastrešice sa donje strane Doma kulture te da su sanirani toaleti.

Prema njegovim riječima u budućnosti se planira uređenje preostalog dijela, rekonstrukcije određenih prostorija i nabavku iventara.

Radove je izvodila firma „Primus d.o.o“ iz Rogatice, a rekonstrukcija je trajala deset mjeseci.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: