U Foči postavljen video-nadzor zahvaljujući anonimnom donatoru

23. novembra 2017. 058.ba

video-kamere-u-foci

FOČA – U Foči je postavljen policijski sistem video-nadzora, kojim su pokriveni svi ulazi i izlazi iz grada,kao i važnije tačke u gradu, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

U saopštenju se navodi da je sistem video-nadzora donacija, te da je Foča postala prva opština u Republici Srpskoj gdje je instalirana oprema za javni nadzor i koja je realizovala sistem u skladu sa najvišim evropskim standardima bezbjednosti kao i standardima Ministarstva unutrašnjih poslova na svim tačkama, sa snimanjem i prepoznavanjem registarskih tablica na automobilima 24 sata dnevno.

Realizacija projekta postavljanja video-nadzora urađena je sa visokim stepenom profesionalizma i adekvatnim odabirom opreme uz velike uštede, ističe se u saopštenju.

Kako saznajemo, vrijednost donacije je oko 15.000 KM, a donator, koji živi u Srbiji, a porijeklom je iz Foče, želio je da ostane anoniman.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,