Donacije za Dom zdravlja

SRNA - Jovana Borovčanin - 28. децембра 2017. 058.ba

ekg-visegrad

VIŠEGRAD – Udruženje građana „7. april“ iz austrijskog grada Štajer doniralo je danas Domu zdravlja Višegrad ultrazvučni aparat, EKG, aparat za mjerenje pritiska i drugu opremu.

„Požrtvovanost ove ekipe iz Doma zdravlja, od kojeg treba ostali da nauče kako se treba ponašati prema drugima, podstaklo me da im pomognem“, istakao je predsjednik Udruženja Hajrudin Gušo.

On je dodao da će u saradnji sa prijateljima pokušati da obezbijedi još donacija.

Direktor Doma zdravlja Višegrad Snežana Đurović rekla je da je oprema donirana zahvaljujući prijateljima iz Štajera i humanitarnoj akciji koju su organizovali ljudi koji su rođeni u Višegradu i okolini.

„Dobili smo ultrazvučni aparat, jedan krevet za pacijente, paravan, kao i pomoćne stoliće koji će nam poslužiti u Službi hitne pomoći i dvanaestokanalni EKG. Ovo nam neizmjerno mnogo znači u svakodnevnom radu“, navela je Đurovićeva.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: