Humanitarna akcija „Jedan slatkiš jedno dijete“ uspiješno završena u Čajniču

28.12.2017.

paketici

ČAJNIČE – Humanitarna akcija “Jedan slatkiš, jedno dijete”, koju su zajednički organizovali Savjet učenika i Udruženje za pomoć djeci sa posebnim potrebama “Bolje sutra” uspješno je završena u Čajniču.

Iz savjeta kažu da je iz ukrasnih kutija koje su bile postavljene u svim prodavnicama u njihovoj lokajnoj zajednici, napravljeno 54 paketića.

On su dodali da je 30 paketića donirala stranka SNSD i preduzeće “Ramaž”, a 14 paketića donirao je Crveni krst, te je ukupno u akciji skupljeno 128 paketića, što je svakako dokaz velike humanosti ljudi u gradu.

Prema njihovim riječima paketići će biti podijeljeni mališanima iz evidencije čajničkog Centra za socijalni rad i članovima Udruženja “Bolje sutra”, 29.12.2017. posle humanitarne priredbe, koja će se održati u Domu kulture “Filip Višnjić” sa početkom u 18h.

Ovom prilikom organizatori pozivaju sve da prisustvuju priredbi, te su izrazili zahvalnost Crvenom krstu, preduzeću “Ramaž” i stranci SNSD, kao i svim ljudima koji su dali svoj doprinos njihovoj akciji.