Humanitarna akcija „Jedan slatkiš jedno dijete“ uspiješno završena u Čajniču

SRNA - Gordana Golubić - 28. децембра 2017. 058.ba

paketici

ČAJNIČE – Humanitarna akcija „Jedan slatkiš, jedno dijete“, koju su zajednički organizovali Savjet učenika i Udruženje za pomoć djeci sa posebnim potrebama „Bolje sutra“ uspješno je završena u Čajniču.

Iz savjeta kažu da je iz ukrasnih kutija koje su bile postavljene u svim prodavnicama u njihovoj lokajnoj zajednici, napravljeno 54 paketića.

On su dodali da je 30 paketića donirala stranka SNSD i preduzeće „Ramaž“, a 14 paketića donirao je Crveni krst, te je ukupno u akciji skupljeno 128 paketića, što je svakako dokaz velike humanosti ljudi u gradu.

Prema njihovim riječima paketići će biti podijeljeni mališanima iz evidencije čajničkog Centra za socijalni rad i članovima Udruženja „Bolje sutra“, 29.12.2017. posle humanitarne priredbe, koja će se održati u Domu kulture „Filip Višnjić“ sa početkom u 18h.

Ovom prilikom organizatori pozivaju sve da prisustvuju priredbi, te su izrazili zahvalnost Crvenom krstu, preduzeću „Ramaž“ i stranci SNSD, kao i svim ljudima koji su dali svoj doprinos njihovoj akciji.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,