Kadetkinje Mladosti bez drugog kruga prvenstva Srpske

18.12.2017.

zok-mladost-mladje

ROGATICA – U organizaciji ŽOK “Jahorina” iz Pala, a pod pokroviteljstvom OS Republike Srpske završen prvi krug Kadetskog prvenstva RS, za odbojkašice, godište 2001. i mlađe.

Na festivalu odbojkaške mladosti pored domaćeg sastava Jahorine učestvovale su i kadetkinje OK “Mladost” iz Rogatice i Slavije iz Istočnog Sarajeva.

Slavile su kadetkinje “Slavije”, druge su bile Paljanke, a trećeplasirane su Rogatičanke.

Mlade izabranice trenera Gorane Sorak i ako su upisale oba poraza dale su sve od sebe, inponovala je borbenost, želja za nadigravanjem, a talenat i dar za igru s loptom preko mreže su iskazale: Andrea Jovićić, Sara Bogdanović, Ana Zoranović, Vanja Samardžić, Ana Lugonja, Anja Simić, Anđela Motika, Anđela Jovičić, Anđela Janković, Teodora Sokolović, Sara Ristić i Emilija Savić.

Domaće odbojkašice “Jahorine” i Mladost ” iz Rogatice otvotili su turnir. Paljanke su slavile razultatom 3:0. U drugoj utakmici sastale su se gostujuće ekipe. Sastav iz Istočnog Sarajeva dolazi do pobjede od 3:0. U posljednjem kolu mlade “Sokolice” upisale su i drugu pobjedu maksimalnim razultatom 3:0 nadigrale su “Jahorinke i tako su “Slavijašice” obezbijedile plasman u drugi krug kadetskog prvenstva Republike Srpske

Tabela
1. Slavija 6
2. Jahorina 3
3. Mladost 0