Mališani dječijeg vrtića „Bajka“ u posjeti graničnom prelazu Metaljka

07. децембра 2017. 058.ba

djeca-metaljka-1

ČAJNIČE – Djeca iz čajničkog vrtića „Bajka“, starija grupa, sa svojim vaspitačima i direktorom posjetili su danas, granični prelaz „Metaljka“.

Službenici pogranične policije pripremili su raznu opremu, tehnička sredstva i službena vozila, koja svakodnevno koriste u radu, te im na zanimljiv način predstavili svoje atraktivno, ali odgovorno zanimanje.

Takođe im se predstavila jedinica za podršku iz Višegrada, koja im je prezentovala i pse tragače.

djeca-metaljka-2

Mališani su pozorno slušali njihova izlaganja i na kraju se velika većina izjasnila kako žele biti policajci, dok odrastu.

Oduševljena ovim posjetom djeca su prihvatila poziv službenika da ponovno posjete pograničnu policiju na graničnom prelazu Metaljka.

Direktor Dječijeg vrtića „Bajka“ Vukašin Katana rekao je da su u saradnji sa Državnom graničnom službom, danas djeca posjetila granični prelaz metaljku, te da je posjeta bila veoma uspješna, i da je zainteresovanost i radost djece prilikom cjelokupne prezentacije bila na visokom nivou.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,