Nagrađeni najvrijedniji čitaoci

27. децембра 2017. 058.ba

biblioteka-cajnice

ČAJNIČE – U Narodnoj biblioteci u Čajniču, dodijeljene su nagrade najredovnijim čitaocima u ovoj godini.

Iz Narodne biblioteke za Srnu rekli su da je postala tradicija da Biblioteka pred kraj svake godine nagrađuje najvjernije čitaoce.

Oni su dodali da su dodjeljene četiri nagrade u četiri kategorije.

Prema njihovim riječima za najaktivnijeg čitaoca u kategoriji od prvog do petog razreda izdvojila se Nikolina Klisura, zatim u kategoriji od sestog do devetog razreda, nagrađena je Aleksandra Tanaskovića. Nagradu je dobila Anđela Veljović kao najaktivniji čitalac iz srednje škole, a iz reda gradjana nagradjena je Danka Milović.

Iz Biblioteke su izrazili zadovoljstvo čitalačkom publikom nadajući se u buducnosti većem članstvu kao i boljim uslovima za rad, jer uvijek moze bolje i kvalitetnije.

„Drago nam je što sa ovako lijepim druženjem ispraćamo 2017. godinu, a svima želimo srećne i blagoslovene praznike“ – poručili su iz Biblioteke.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: