Održana novogodišnja radionica

13. decembra 2017. 058.ba

ng-radionica-2

ČAJNIČE – U Narodnoj biblioteci „Branko Ćopić“ u Čajniču, održana je Novogodišnja radionica, u kojoj su učestvovali učenici nižih razreda Osnovne škole „Jovan Dučić“.

Školarci su bili vrijedni i maštoviti prilikom izrađivanja raznih ukrasa, a pravili su ih od različitih materijala.

ng-radionica-3

Svojim novogodišnjim kreacijma su zajedno sa zaposlenim okitili jelku ispred ulaza u Narodnu biblioteku.

Direktor biblioteke Jelena Tadić rekla je da su kao i prethodnih godina i ove godine organizovali radionicu u kojoj su učestvovali učenici nižih razreda Osnovne škole,jer se ipak oni najviše raduju nadolazećim praznicima.

ng-radionica-1

„Plniramo da održimo narednih dana još jednu radionicu koja ce imati humanitarni karakter sa starijim učenicima, i u planu imamo još da do kraja godine da nagradimo najvjernije čitaoce u 2017.godini“-rekla je Jelena.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: