Paketići za 108 mališana radnika „Sjemeća“

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 27. децембра 2017. 058.ba

paketici-sjemec-1

U susret Novoj godini i božićnim praznicima u Rogatici

ROGATICA – Novogodišnjim i predstojećim božićnim praztnicima među prvim u Rogatici obradovalo se 108 mališana radnika ŠG „Sjemeć“. Pedeset i četiri dječaka i isto toliko djevojćica primilo je večeras, utorak u veče, paketiće iz ruku Djeda Mraza koji je „nakon obilaska snijegom i ledom pokrivenih šuma Devetaka i Sjemeća“ donio je i djeci uručio do vrha pune slatkiša i dječijih igračaka.

paketici-sjemec-2

Među onim koji su primili paketiće je i 4,5 mjeseci „stara“ Kalina, kćerka Vedrana Čolića, ali i Miljan, Ivana, Milan i Ivan Miladina Džide, Milica, Anamarija, Sava i Nikola Vladana Jagodića, Zdravko, Vasilije, Stefan i Mirjana Brana Lošića…

paketici-sjemec-3

Paketiće su dobili i Minja, Vanja i Anja Milkana Bojata, Rade, Anđelko i Emilija Željka (R) Ćebića i tako redom njih 108-oro.

Dodjela paketića je tradicija u našem kolektivu. Vrijednost paketića je 20 maraka i dobila su ih djeca naših radnika rođena 2006. i kasnije sa željom da budu zdrava, vesela i da dožive sve najljepše u životu, reče direktor „Sjemeća“ Marko Tomović.

paketici-sjemec-4

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,