Pokrenuta akcija „Jedan slatkiš – jedno dijete“ u Čajniču

06. децембра 2017. 058.ba

Slatkiši za djecu

ČAJNIČE – Savjet učenika SŠC „Petar Petrović Njegoš“ iz Čajniča pokrenula je prvog decembra tradicionalnu humanitarnu akciju prikupljanja slatkiša za siromašnu i djecu i djecu sa posebnim potrebama povodom novogodišnjih praznika.

Predsjednik Savjeta Ružica Jovanović rekla je Srni da je ovo tradicionalna akcija koja se održava dugi niz godina kako u RS, tako i u Čajniču čiji je cilj sakupiti što više slatkiša koji će izmamiti osmjeh djeci iz njihove okoline.

Ona je dodala da se mole svi ljudi dobre volje da posjete lokalne prodavnice, gdje su postavljene ukrasne kartonske kutije i daju svoj doprinos ovoj akciji jer naše malo nekom znači mnogo.

Akcija prikupljanja slatkiša trajati do 01. januara 2018.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: