Porodica Marić opet darivala djecu

27. децембра 2017. 058.ba

maric-pokloni

ČAJNIČE – Učenici područne škole „Vuk Karadžić“ u mjestu Podkozara imali su, i imaće razloga za slavlje ovih dana. Danas ih je paketićima obradovala porodica Marić iz Čajniča, sutra će to uraditi Opština Novo Goražde, a imamo najave da će i petak biti dan darivanja.

Porodica Marić već tradicionalno, petu godinu zaredom dijeli paketiće učenicima ove škole.

Darko Marić, koji je i ove godine bio sjajan Djed Mraz kaže:

„Ovo nije vrijedno pomena. Bitno je da dječicu malo obradujemo, da budu srećom ispunjena njihova srca, a lica ozarena osmjesima. Samo to je bitno.“

Učenici su priredili kratku, ali odličnu priredbu, gdje su roditelje, Djed Mraza, ali i sve prisutne uveseljavali pjesmama i recitacijama.

Učitelji Sonja Ćevriz i Vladan Nikolić se u ime škole i svojih učenika zahvaljuju svim prisutnim, a pogotovo porodici Marić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,