Školarci dobili nove računare

11. децембра 2017. 058.ba

racunari-skola-kopaci

NOVO GORAŽDE – Područna osnovna škola „Vuk Karadžić“ u Novom Goraždu bogatija je za šest novih računara. Računari su nabavljeni iz sredstava donacije Predsjednika Republike Srpske.

– Odlukom Predsjednika Republike Srpske, Osnovna škola „Vuk Karadžić“ iz Višegrada se našla među određenim brojem škola koje su ostvarile pravo na donaciju. Jedan dio tih sredstava je namijenjen i Područnoj osnovnoj školi u Novom Goraždu i mi smo srećni što će od danas djeca Novog Goražda moći u znatno boljim uslovima da stiču nova znanja iz oblasti informatike i računarstva, rekao je Momir Radojičić, direktor Osnovne škole „Vuk Karadžić“ iz Višegrada.

Nabavljeni računari će u velikoj mjeri pomoći realizaciju projekta opremanja informatičkog kabineta koji je u Područnoj osnovnoj školi u Novom Goraždu postavljen kao jedan od primarnih ciljeva u narednom periodu.

Uručenju računara prisustvovali su i načelnica opštine Novo Goražde, Mila Petković, kao i šef Odsjeka za privredu i društvene djelatnosti u Opštinskoj upravi – Tomislav Čarapić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: