Božićni fudbalski turnir u Rogatici – Još se igra po grupama

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 11. januara 2018. 058.ba

ROGATICA – Prošla su tri dana 16. Božićnog turnira u malom fudbalu u Rogatici. Odigrana su tri kola. Prvo je odigrano na dan otvaranja, a drugo i treće u utorak i sinoć, 9. I 10. januara, i postignuti su slijedeći rezultati: Duga pelet (Sokolac) – Mineks 5:3, Zlatno zrno – kafe bar Upitnik 1:3, DOO Pečenica – Novo Goražde 7:2 i Majdov Mesići – kafe Galija 5:3.

U trećem kolu, koje odigrano večeras, DOO Pečenica sa 7:2 pobijedila je restoran Perković, kafe Upitnik bio je bolji od kafe Galija sa 4:2, Mineks od Novog Goražda sa 4:1 i Majdov – od Rekreative iz Sokoca sa 3:0.

Svaka od ovih utakmica bila je priča za sebe. Posebno je bila zanimljiva ona između Mineksa i Novog Goražda, u kojoj je rezultat bio „tijesan“ sve do posljednja dva minuta u kojem su igrači Mineksa postigli još dva gola i definitivno prelomila ovu utakmicu u svoju zasluženu pobedu.

Zanimljiva je bila i utakmica između ekipe Majdov Mesići i Rekreative iz Sokoca. Iako je krajnji rezultat 3:0 za ekipu iz Mesića utakmica je bila neizvjesna sve do isteka posljednjeg minuta.

I danas, četvrtak 11. januara, igraju se utakmice po grupama, a sjutra počinju borbe za pobjednike koji će uz vrijedne novčane nagrade ponijeti diplome i pehare koje je obezbijedio pokrovitelj turnira Opština Rogatica.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,