Još jedno priznanje za Milenka Frganju, prvotimca Varde HE

19. januara 2018. 058.ba

REPREZENTATIVAC SRBIJE I U SELEKCIJI U-18

VIŠEGRAD – Nakon što je prije tri godine bio zapažen u selekciji U-15, mladih košarkaša Srbije, perspektivni prvotimac Košarkaškog kluba Varde HE iz Višegrada uvršten je i u sprisak U-18, juniorske reprezentacije Srbije.

-Iz Košarkaškog saveza Srbije obavješten sam da sam uvršten među najbolje juniore Srbije, što je za mene, a nadam se i za moj klub, izuzetno priznanje, kaže Milenko Frganja.
On dodaje da je pozvan na mini pripreme U-18 reprezentacije Srbije koje će se održati u Kragujevcu od 1. do 4. februara 2018. godine.

Radi se o seriji priprema mladih košarkaša Srbije za predstojeće juniorsko Evropsko prvenstvo, koje se od 28. jula do 5. avgusta održava u Rigi-Letonija.

Juniori Srbije nastupiće u D grupi u kojoj su pored njih i mladi košarkaši Litvanije, Velike Britanije i Crne Gore.

Frganja je 27. decembra 2017. godine, zajedno sa kolegom iz kluba, Gojkom Sudžumom, nastupao i za najbolje košarkaše Republike Srpske, na revijalnom meču sa selekcijom Srbije.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,