Počeo 16. Božićni turnir u malom fudbalu u Rogatici

Tekst: Sreten Mitrović, Foto: Jovica Vasović - 09. januara 2018. 058.ba

ROGATICA – U organizaciji Centra za kulturu i sport u Rogatici je u predvečerje Danu Republike, 9. januaru, počeo tradicionalni, 16. po redu, Božićni turnir u malom fudbalu koji će trajati do predvečerja Pravoslavne nove godine, 13. januara.

Na turniru učestvuje 10 ekipa iz Višegrada, Sokoca, Novog Goražda, Istočnog Sarajeva i domaćina Rogatice koje su podijeljene u „A“ i „B“ grupe.

U prvoj „A“ grupi nalaze se „Majdov“ Mesići, za koga igraju momci iz Višegrada, „Zlatno zrno“ Istočno Sarajevo, „Rekreativa“ i „Duga“ Sokolac i domaće ekipe kafe „Galija“ i bar „Upitnik“, a u „B“ grupi bar „Negro“ Sokolac, Novo Goražde i rogatičke ekipe DOO „Pečenica“, restoran „Perković“ i „Mineks“, koje će se boriti za vrijedne nagrade od 300 maraka za treće, 700 za drugo i 1500 maraka za prvo mjesto, koje je obezbijedio pokrovitelj turnira opština Rogatica koga je u ime načelnik opštine otvorila Ivana Nikolić, referent za društvene aktivnosti u kabinetu načelnika.

Novčane nagrade od po 100 maraka dobiće i najbolji igrač i najbolji strijelac turnira.

Odigrane su i prve utakmice. Evo rezultata: Zlatno zrno – Galija 4:2, Pečenica – Duga 5:3, Majdov – Upitnik 5:1, Perković – Novo Goražde 3:2 i Zlatno zrno – Rekreativa 2:1.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,