Humanitarni koncert za porodicu Arsić

Opština Rudo - 13. februara 2018. 058.ba

RUDO – Centar za kulturno-prosvjetnu djelatnost “Prosvjeta” Rudo, u saradnji sa muzičarima iz Rudog i okruženja, organizuje humanitarni koncert za samoharnu majku sa troje maloljetne djece, Slavicu Arsić.

Prije godinu dana, muž Slavice Arsić iz Rudog, koji je izdržavao porodicu, iznenada je umro. Preko noći ona je postala samohrana majka troje maloljetne djece. Najstariji sin je Dalibor je 3 godina srednje škole, srednja kćerka Jovana je 4. radzred OŠ, a najmlađa kćerka ima 3 godine.

Kako Slavica nije bila zaposlena, a njen muž nije imao dovoljno radnog staža za ostvarivanje porodične penzije, ova porodica danas živi od socijalne pomoći.

Arsići nemaju kuću, ali za stan ne plaćaju kiriju jer je ona vlasništvo njihove rodbine, a od smrti oca djeca oskudevaju u svemu u odnosu na svoje vršnjake.

Koncert će se održati u utorak 13. februara u velikoj sali Domu kulture u Rudom sa početkom u 19. časova a nastupaće:

Snežana Marinković, Slađan Janjušević, Zorica Bukva, Danilo Pjevčević, Nebojša Nenadić, Igor Vuković, Krsto Bukva, Minja Kojadinović, Dragoš Marinković, Draško Spasojević, Branimir Tomić,Siniša Bakić, Branko Kašerić, Moca Marinković, Slavko Stanišić, Miodrag Despić, Lacko Kojadinović, Mikica Kojadinović, Stefan Drakula, Miljan Cerović, Miloš Dosković, Mirko Laković, Mladen Šiljak, Vladan Trišević, Slobodan Gacić, Goran Cerović, Mitar Mitrović i drugi.

Ulaz za koncert iznosi 2 KM.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: