Opština obezbijedila besplatan prevoz na dvije relacije

SRNA - Jovana Borovčanin - 01. februara 2018. 058.ba

VIŠEGRAD – Opština Višegrad obezbijedila je sredstva za besplatan prevoz putnika na relaciji Višegrad-Gornja Lijeska-Višegrad i Višegrad-Vardište-Dobrunska Rijeka-Višegrad, rečeno je Srni u opštinskoj upravi.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević rekao je da je besplatan prevoz pokrenut na inicijativu stanovnika ovih mjesnih zajednica, koji već duži niz godina nemaju adekvatne linije za dolazak u grad.

„Ovo je način da povežemo stanovnike i sa lijeve i sa desne obale rijeke Drine i da im omogućimo da besplatnim prevozom dolaze i izvršavaju svoje obaveze. To je i prilika da pokažemo da opština vodi brigu o mještanima udaljenih mjesnih zajednica“, dodao je Đurević.

On je pojasnio da će autobus na relaciji Višegrad-Gornja Lijeska-Višegrad polaziti svake srijede iz Višegrada u 7.30 časova, a povratak sa Gornje Lijske je predviđen u 8.25 časova.

„Polazak iz Višegrada na Gornju Lijesku je u 12.00 časova, dok je povratak sa Gornje Lijeske u 12.55 časova“, naglasio je Đurević.

On je dodao da će autobus na relaciji Višegrad-Vardište-Dobrunska Rijeka- Višegrad polaziti svake srijede iz Višegrada u 8.30 časova, a povratak će biti u 9.50 časova.

„Polazak iz Višegrada prema Vardištu je u 14.15 časova, a povratak u 15.30 časova“, istakao je Đurević.

Usluge prevoza obavljaće firma „Drinatrans“ Zvornik.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: