Srpski atletski klub „Rogatica“ – Devet medalja iz Zenice

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 26. februara 2018. 058.ba

ROGATICA – Na dvoranskom atletskom prvenstvu BiH, koje je juče i prekjuče, subota i nedjelja, održano u Zenici na kome se okupilo preko 230 takmičara iz 19 atletskih klubova širom BiH, atletičari Srpskog atletskog kluba „Rogatica“ zabilježili su veliku uspjeh. Osvojili su 9 medalja, od čega 3 zlatne, 3 srebrene i isto toliko bronzanih medalja.

Zlatne medalje, rekao je trener rogatičkih atletičara Dejan Mićević, osvojili su starija pionirka Snežana Ćaćić na 60 metara prepone, Andrej Ćebić, mlađi pionir u skoku u dalj i Marija Gračanin, cicinabka, skok u dalj.

Srebrom su se okitili Nikolina Ćaćić, mlađa pionirka, u trci na 60 metara sa preponama i mlađi pioniri Magdalena Ilić i Andrej Ćebić, u trci na 60 m prepone.

Sa prvenstva u Zenici bronzane medalje donijeli su mlađa juniorka Irena Ikonić, 60 metara prepone, starija pionirka Snežana Ćaćić u skoku u dalj i mlađi pionir Marko Mišković u trci na 60 metara sa preponama.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,