Evropski zvaničnik kod načelnika opštine

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 27. марта 2018. 058.ba

ROGATICA – U pripremi predstojećeg savjetovanja sa načelnicima opština i gradonačalnicima u BiH pod nazivom „Inicijativom za lokalne vlasti“, koji treba da se održi narednog mjeseca u organizaciji Delegacije Evroppske Unije za BiH, danas je u radnoj posjeti Opštinskoj upravi i načalniku opštine Rogatica Miloradu Jagodiću boravila specijalni politički savjetnik u Uredu u Sarajevu Sanja Stanojević.

Cilj je bio da predstavnica Delegacije Evropske unije iz prve ruke dobije informacije o aktuelnom stanju u privrednim i ostalim oblastima života na području opštine. Posebna pažnja bila je posvećena pružanju usluga građanima u oblasti zdravstva, javnog reda i sigurnosti, radu opštinskih službi i lokalnom ekonomskom razvoju.

O svemu rečenom načelnik Jagodić detaljno je upoznao zvaničnika Evropske unije, koja reče da će sa onim što je izneseno upoznati Komisiju koja će pripremati materijal za predstojeće savjetovanje sa načelnicima opština i gradonačelnicima, na kojim se očekuje učešće i načelnika iz Rogatice.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: