O privrednim potencijalima u Andrićgradu 23. marta

09. марта 2018. 058.ba

ANDRIĆGRAD – U Andrićgradu će 23. marta biti održan sastanak privrednih subjekata iz Višegrada, s ciljem jačanja privrednog razvoja Višegrada, na kojem će biti promovisan film o privrednim potencijalima, a obratiće se i predstavnici novoosnovanih firmi.

U opštini Višegrad Srni je rečeno da je planirano prezentovanje privrednih potencijala opštine, te mogućnost saradnje i podrške za razvoj privrede i drugih djelatnosti.

Na sastanak su pozvani predstavnici Vlade Republike Srpske, predstavnici privrednih subjekata, predstavnici Investiciono-razvojne banke Republike Srpske i Garantnog fonda Srpske, kao i načelnici susjednih opština.

Prijem gostiju planiran je u 11.30 časova u Gradskoj kući u Andrićgradu, a sastanak u 12.00 časova u amfiteatru fakulteta Lijepih umjetnosti u Andrićgradu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: