Peti OK fest: Džiboni stiže na Tjentište

01.03.2018.

FOČA – Britanska grupa Stereo MC’s, Džiboni, Rudimental DJ set, Hladno pivo, S.A.R.S i Elemental, samo su neki od izvođača koji će nastupiti na petom “Nektar OK festu” na Tjentištu koji se održava od 6.do 8. jula.

Na spisku izvođača koji će nastupiti na glavnoj bini našli su se i grupa Letu štuke, poznati makedonski pionir elektronske muzike Kiril Džajkovski i zagrebački pop sastav “Džinks”.

Najvjernija festivalska publika, OK kamperi, i ovog ljeta imaće priliku da u dnevnom programu uživa u odličnim svirkama koji će za njih na bini OK kampa izvesti: Laka, Zemlja gruva, Ateist rep, Obojeni program, Ortodoks Kelts i Ritam nereda.

Zabave neće nedostajati ni na najvećem bazenu na Balkanu koji se nalazi u sklopu festivalske zone.

-Uskoro će biti objavljena i imena izvođača koji će zagrijavati publiku na OK ljetnoj bini-saopštili su organizatori.

I ove godine organizatori će se potruditi da publika, osim u bogatom muzičkom programu, uživa i u ostalim interesantnim aktivnostima kao što su rafting, planinarenje i obilazak jedinstvenih prirodnih ljepota najstarijeg nacionalnog parka u BiH.

Za sve one koji ne žele da propuste šarenilo sadržaja koje ih očekuje na ovogodišnjem “Nektar OK festu” mogu se informisati na zvaničnoj stranici festivala okfest.net.