Predstava oduševila Čajničane

Foto: Nešo Obrenović - 07. марта 2018. 058.ba

ČAJNIČE – Sinoć je u Čajniču odigrana predstava „Vidimo se u bezdanu“ pljevaljskog mladog autora Marka Tošića. Publika je bila oduševljena humorističnim prikazom modernog društva, koje se suočava sa brojim problemima, nedaćama, i dilemama.

Na naše pitanje kako je zadovoljan prijemom čajničke publike, Tošić kaže:

„Pa prije svega želim da se u svoje ime i u ime cijele svoje ekipe zahvalim na srdačnom dočeku članovima Doma kulture „Filip Višnjić“ i svima ostalima koji su sinoć našli vremena na pogledaju našu predstavu. Mnogobrojni aplauzi, smijeh i zadovoljstvo na licima vaših sugrađana govore nam da smo uradili dobar posao i da nismo pogriješili smo smo izabrali da prije dođemo u Čajniče nego u neki veći grad u Bosni i Hercegovini što ne znači da nećemo učiniti zadovoljstvo još nekome ako budu željeli da nas vide.“

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: