Semafor i lopte za Vrelo

03. марта 2018. 058.ba

ČAJNIČE – Ministarstvo porodice, omladine i sporta u Vladi Republike Srpske uplatilo je sredstva čajničkom klubu za nabavku lopti, kao i manjeg semafora, što će dodatno da olakša praćenje mečeva omladinskih selekcija. Duško Pečenica, jedan od trenera, kaže:

„Ovim putem želimo da se zahvalimo Ministarstvu porodice, omladine i sporta u Vladi Republike Srpske koje nam je uplatilo sredstva za nabavku novih lopti i jos opreme potrebne za naše mlade košarkaše, takođe želimo da posebno naglasimo da smo od tih istih sredstava poručili i jedan elektronski mini semafor koji će nam veoma poslužiti u narednim takmičenjima, i to je po prvi put da je nabavljen jedan ovakav semafor od kad sportisti našeg grada igraju svoje utakmice na domaćem terenu.
Ovaj semafor neće pomoći samo nama nego i ostalim sportovima u ovom gradu.“

Podsjetimo „Vrelo“ godinama pravi odlične rezultate u mlađim kategorijama. Na završnim turnirima, na kojima često, i gotovo redovno učestvuje bar jedan selekcija kluba, uvijek nastupaju isključivo sa igračima iz Čajniča. Time njihovi rezultati još više dobijaju na značaju.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,