Uhapšeni imigranti u Čajniču

06. марта 2018. 058.ba

ČAJNIČE – Kasno noćas, i rano jutros u Čajniču su uhapšene dvije grupe imigranata iz Azije. Kako saznajemo od potparola PU Foča Svjetlane Govedarice ukupno je uhapšeno devet ilegalnih imigranata koji su na teritoriju Republike Srpske ušli iz susjedne Crne Gore. Imigranti su iz Libije, Palestine Sirije.

„U 0:45h u ulici Kralja Petra Prvog Oslobodioca, u mjestu Han uhapšena su četiri lica koja su ilegalno ušli na teritoriju Republike Srpske. U 3:45 u ulici Serdar Janka Vukotića uhapšeno je još pet osoba. Uhapšena lica su sa prostora Azija, tačnije Libije, Palestine i Sirije. Oni su predati na dalje postupanje Graničnoj policiji u Foči.“ rekla nam je Govedarica.

Imigrantska kriza traje već godinama, a počela je sa Arapskim proljećem i ratovima u Siriji. Mnoge zemlje su uvele stroge mjere protiv njih. Čak i u samoj EU postoje suprotna gledišta oko ovog problema.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,