Tim sa RAF-a najbolji na FON Hakatonu

Opština Višegrad - 03. aprila 2018. 058.ba

VIŠEGRAD – U Beogradu je 31. marta i 1. aprila održan je peti po redu „FON Hakaton“, dvadesetčetvoročasovno takmičenje u programiranju. Prvo mesto na hakatonu čija je tema bila „Analiza Big Data podataka“ osvojila je ekipa „RAFx“ koju čine studenti druge godine Računarskog fakulteta: Vanja Paunović, Mihailo Vignjević, Branko Fulurija i Miloš Milunović.

Projekat FON Hakaton je takmičenje koje organizuje udruženje studenata informatike „Fonis“ u saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka i sastoji se iz dva odvojena dela: „Hakatona“ i „Tech Challenge-a“. Ovaj projekat podstiče učesnike da testiraju svoja znanja radom na unapred zadatom zadatku uz podršku iskusnijih stručnjaka. Ovaj tradicionalni projekat se održava u saradnji sa „Istraživačko-razvojnim centrom“ Fakulteta organizacionih nauka.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: