Vaskršnji poklon ometenim u razvoju

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 05. aprila 2018. 058.ba

ROGATICA – Zahvaljujući ljudima dobre volje kakav je Radovan Đerić, vlasnik DOO „Pover“ i Mile Kalem iz naselja „Borač“ , 40-tak članova Udruženja djece i omladine ometene u razvoju „Rastimo srećno“ dobilo je danas prigodan Vaskršnji poklon koji se sastojao od jedne školjke kokošijih jaja i po tri jajeta od prepelice i slatki paket sa čokoladama, bombonama i drugim slatkišima.

Mile Ćebić, predsjednik Udruženja, reče da je ovaj gest ljudi dobre volje iznad svih očekivanja. Zato im se zahvaljuje u ime članova Udruženja, njihovih porodica i svoje lično u nadi da će njihovim primjerom poći i drugi jer i mali gestovi prema onim kojim je pomoć potrebna znače mnogo.

Riječi hvale darodavcima Vaskršnjih poklona došle su i od svih roditelja djece koja su ih dobila uz poruku „ko daje i poklanja, taj će i imati“!

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: