Vladimir Grbić u posjeti opštini Višegrad

03. aprila 2018. 058.ba

VIŠEGRAD – Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević ugostio je danas u opštini proslavljenog srpskog odbojkaša Vladimira Grbića, sa kojim je razgovarao o budućim projektima i afirmaciji sporta u ovom gradu.

„Čast i zadovoljstvo nam je ugostiti sportskog velikana Vanju Grbića. Nadam se da ćemo zajedničkom saradnjom realizovati različite projekte koji bi mogli da zažive u Višegradu“, istakao je Đurević.

On je dodao da je opština Višegrad otvorena za saradnju i za organizovanje kampova, koji mogu doprinijeti afirmaciji sporta.

Đurević je rekao da se iz budžeta opštine za sport izdvaja 250.000 KM i isto toliko za Sportsku ustanovu „Drina“.

Vladimir Grbić je zahvalio na prijemu i rekao da mu je zadovoljstvo biti u ovom gradu i razgovarati o budućoj saradnji i sportu.

„Održaćemo pokaznu vježbu sa članovima Odbojkaškog kluba iz ovog grada, a nakon toga razgovarati sa mladim ljudima i dati im podršku“, istakao je Grbić.

On je dodao da je njegov cilj pokazati mladim odbojkašima način treniranja.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,