Maturska predstava

19. маја 2018. 058.ba

ČAJNIČE – Prije par godina, možda čak i prije jedne decenije, čajnički maturanti su pravili priredbe u kino sali Doma kulture „Filip Višnjić“ i tako skupljali sredstva za ekskurzije, mature i sve moguće troškove koje matura nosi sa sobom. 26. maja, nakon godina pauze, maturanti su se odlučili da opet budu aktivni, kreativni i zabavni. Ovaj put je riječ o malim maturantima, učenicima Osnovne škole „Jovan Dučić“ iz Čajniča. Oni prave predstavu u cilju prikupljanja sredstava za malu maturu. Cilj im je, po riječima Nataše Tanasković, da budu zabavni, zanimljivi i malo drugačiji.
Predstava je za sve uzraste, od ove divne djece za sve Čajničane.

Na pozornici ćemo imati priliku da vidimo njih, male maturante, ali i druge učenike OŠ, kao i SŠC „Petar Petrović-Njegoš“, te veterane KUD „Izvor“.
Ulaz je simboličan, i iznosi 1KM.
Dođite, podržimo djecu i uživajmo u predstavi.

Dakle 26. maj, 19h, kino sala Doma kulture „Filip Višnjić“.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: