Ognjen Koroman u Rogatici

18.05.2018.

ROGATICA – Legenda srpskog fudbala i dugogodišnji član beogradske Crvene zvezde i nekih drugih klubova u Srbiji, Rusiji i Engleskoj, Ognjen Koroman boravio je danas u Rogatici. Primio ga je i načelnik ove lokkalne zajednice Milorad Jagodić.

Na ovom prijateljskom susretu dogovorena je podrška opštine Rogatica fudbalskom kampu koga Ognjen Koroman planira da održi na Jahorini u period 1 – 7. juli ove godine za fudbalere rođene od 2001 do 2011. godine na na kome će promoteri biti legende jugoslovenskog I srpskog fudbala Savo Milošević, Matija Kežman, Saša Ilić, Perica Ognjenović, Nenad Jestrović, Vidak Bratić, Ivica Kralj, Lane Jovanović, Miloš Šestić, Vladimir Petrović Pižon, Zvonko Varga, Dika Stojanović, Samir Bekrić Iidrugi.

Program kampa, reče njegov organizator Ognjen Koroman, zasnovan je na najnovijom metodama sticanja fudbalskih vještina i znanja. Rad sa djecom će obavljati najbolji fudbalski treneri sa UEFA licencom iz regiona za odgovarajući uzrast. Pored stručnog sportskog dijela, kamp će pružiti mogućnost druženja, timskog rada, zabavu i sticanje novih poznanstava u najboljem ambijentu Olimpijske planine Jahorine.

Načelnik opštine Milorad Jagodić, pozdravio je ideju o osnivanju kampa i u cilju razvoja fudbala u Rogatici obećao da će Opštinska uprava u granicama mogućnosti pomoći njegovo održavanje na taj način što će u dogovoru sa fudbalskim radnicima u opštini u kamp uputiti određen broj najtalentovanijih dječaka i djevojčica fudbalera da bi iz prve ruke proširili svoje znanje iz fudbala kao najpopularnije sportske grane.