Opština kupila 10 novih kontejnera

Tekst: Sreten Mitrović, Foto: Jovica Vasović - 24. маја 2018. 058.ba

ROGATICA – Zahvaljujući pomoći dobrih ljudi 2005. godine opština Rogatica, a time i ovdašnje Javno komunalno preduzeće „Komrad“, posljednji put dobili su 35 kontejnera za prikupljanje otpada.

Računajući te i ranije kupljene kontejnere broj ovih sakupljivača otpada, rekoše u „Komradu, kreće se oko 100 uglavnom starih i dotrajalih. To je bio razlog da su nadležni u Opštinskoj upravi, u cilju zanavljanja ovih sredstava, iz budžeta opštine izdvojili 6000 maraka i kupili novih 10 kontejnera zapremnine 1100 litara i odmah ih prenijeli na korišćenje „Komradu“.

Novi kontejneri dobro su nam došli jer se već uveliko osjećamo njihov manjak u prikupljanju otpada u gradu i okolini. Zahvalni smo Opštinskoj upravi i načelniku Miloradu Jagodiću koji su shvatili problem nedostatka kontejnera i kupili nove uz obećanje da će u narednom periodu nabaviti još određen broj, a građane molimo da se prema njima odnose domaćinski, posebno da tokom sezone grijanja u njih ne odlažu žar iz peći i šporeta čime se najviše doprinosi njihovom uništenju, reče Danka Krčo, direktorka „Komrada“.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: