Uređena ribolovna staza u Setihovu

Opština Rudo - 21. маја 2018. 058.ba

RUDO – Zajedničkom akcijom članovi udruženja NADA Rudo, kao i članovi SRD „JEZERO“ Rudo, uz prisusvo većeg broja volontera – članova drugih udruženja iz Rudog i građana opštine Rudo, u subotu uređena ribolovna staza i dio prostora oko pristaništa „VODENOG ĆIRE“.

Pored značajnog doprinosa u uređenju ovih prostora, ova akcija je imala veliki značaj u pravcu širenja saradnje između ovih udruženja, kao i zajedničkog druženja koje je organizovano nakon uspješno završene akcije.

Inače ovaj poduhvat organizovan je u sklopu projekta „Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH“.

„Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH“ je zajednički projekat Vlade Švicarske i Vlade Švedske u vrijednosti od 14,5 miliona KM. Za njegovu sprovedbu zadužen je Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u BiH u partnerstvu sa Ministarstvom za ljudska prava i izbjeglice BiH, Ministarstvom uprave i lokalne samouprave Republike Srpske, Ministarstvom pravde Federacije BiH, Vladom Brčko Distrikta i oba entitetska saveza opština/općina i gradova.

Dio finansijskog učešća za ovaj projekat obezbjeđen je i od strane Opštine Rudo.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,