I ove godine „Konferencija beba“ u Čajniču

20. juna 2018. 058.ba

ČAJNIČE – I ove godine će se u Čajniču održati „Konferencija beba“. Kako saznajemo iz Opštine, ovaj događaj će se održati 29.6. sa početkom u 12h, na platou ispred Doma kulture „Filip Višnjić“.

Iz Opštine Čajniče pozivaju sva zainteresovana pravna lica da iskoriste priliku i postave štand sa reklamom svoje firme ili proizvoda na konferenciji, ali i da dodijele prigodne nagrade za neke o učesnika.

Kontakt osoba za ovo je Mirko Živković, kojeg možete tražiti na broj 058\315-404.

Podsjećamo „Konferencija beba“ je manifestacija Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske, koja za cilj ima promovisanje porodice, porodičnih vrijedonosti, svijesti o značaju porodice, kao i ukazivanje na problem pada nataliteta.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: