Konferencija beba i u Novom Goraždu

Opština Novo Goražde - 24. juna 2018. 058.ba

Babe

NOVO GORAŽDE – Manifestacija koja ima za cilj promociju natalitetne politike po prvi put će se održati u Novom Goraždu.

U Novom Goraždu će se, pod pokroviteljstvom opštine Novo Goražde, dana 30.06.2018. godine po prvi put održati manifestacija „Konferencija beba“.

Ova manifestacija kulturno – zabavnog karaktera ima za cilj promovisanje pronatalitetne politike i već dugi niz godina se organizuje u velikom broju gradova Republike Srpske.

„Konferencija beba“ će početi u 18.00 časova, uz prigodan zabavni program za djecu i maskenbal. Prijavljivanje učesnika traje od 21.06. do 29.06.2018. godine i vrši se u prostorijama opštine, u kancelariji broj 7. Pravo učešća imaju djeca do tri godine starosti, a na konferenciji će se vršiti izbor najmlađe i bebe sa najviše braće i sestara. Prilikom prijavljivanja, na uvid je potrebno priložiti zdravstvenu knjižicu djeteta, ili izvod iz matične knjige rođenih.

Ovim putem se pozivaju građani da svojim prisustvom uveličaju manifestaciju, te da uz pjesmu i igru podrže naše najmlađe.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: