Mladi socijaldemokrati grade igraonicu za rogatičko udruženje „Rastimo srećno“

Jovica Vasović - 04. juna 2018. 058.ba

ROGATICA – Udruženje za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama „Rastimo srećno“ iz Rogatice do kraja juna će dobiti vanjsku igraonicu u vrijednosti od 6.500 KM. Do realizacije ovog projekta doći će zahvaljujući zajedničkoj akciji republičke organizacije Mladih socijaldemokrata, na čelu sa predsjednikom Denisom Šulićem, i Opštinskog odbora Mladih socijaldemokrata Rogatica.

Tim povodom Šulić i rukovodstvo rogatičkog MSD-a posjetili su ovo udruženje i razgovarali sa predsjednikom Milom Ćebićem koji im je izrazio zahvalnost na angažovanju u prikupljanju sredstava potrebnih za izgradnju igraonice.

Ćebić ih je informisao da je završen projekat i za unutrašnju igraonicu vrijednosti 4.000 KM, te da je do sada zahvaljujući donacijama preduzeća Termag, Komrad, Zubarske ordinacije „Jagodić“ i Savjeta učenika rogatičke srednje škole prikupljen dio sredstava za njegovu realizaciju.

S obzirom na svijest o značaju igraonice za članove ovog udruženja, Mladi socijaldemokrati sa oba nivoa su se obavezali da će se maksimalno angažovati u prikupljanju preostalog dijela sredstava za njenu izgradnju. Cilj je da se svakom djetetu omoguće uslovi za što srećnije djetinjstvo i da se podigne svijest o značaju društvene odgovornosti i angažovanosti, zaključili su Mladi socijaldemokrati.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: