Odmor za mališane

22. juna 2018. 058.ba

ČAJNIČE – Grupa od osam mališana iz Čajniča sutra odlazi u Bečiće u sklopu programa JU Javnog fonda za dječiju zaštitu iz Bijeljine.

Djecu će da prati vaspitačica Suzana Pljevaljčić, koja kaže:

„Vođena pozitivnim iskustvom od ranije, a na poziv zaposlenih iz fonda, rado sam prihvatila poziv da idem u pratnji grupi djece iz našeg grada koja su dobila priliku da učestvuju u ovom projektu. Odgovornost je velika, ali nema straha. Moja želja vodilja je da djeci tih 10 dana bude lijepo, da kroz igre i zadatke postanemo dobar tim. Nadam se da ćemo uz poštovanje kodeksa ponašanja kako djece, i učesnika tako i mene vaspitača ujedno raditi na sigurnosti i bezbjednosti.“

Ovi programi su postali tradicija koja je mnogim mališanima dala priliku da vide more, steknu nove drugare, ali i da nauče nešto novo.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: