„Rastimo uz ples“ u Rogatici – Igralo preko 120 mališana i njihovih majki [FOTO]

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 02. juna 2018. 058.ba

ROGATICA – U organizaciji Dječijeg vrtića „Bambi“ i podršku Opštinske uprave i sponzora u Rogatici je na igralištu malih sportova u centru grada pred više desetina gledalaca večeras je peti put zaredom održana međunarodna manifestacija „Rastimo uz ples – djeca na trgove“ koja je utemeljena 2011. godine u Srbiji sa ciljem popularizacije plesa kao načina fizičkog, kreativnog i socijalnog razvoja djece predškolskog i ranog osnovnoškolskog uzrasta.

Okupila je preko 100 djevojčica i dječaka i njihovih majki koje su nakon himne manifestacije „Rastimo uz ples“ pun sat vremena uz prigodne pjesme plesali dječije igre od Srbije do Afrike.

Najviše aplauza ipak izazvala je igra „majmunski ples“ i posebno odigran ples djece sa svojim majkama i napose majki samih koje su prigodan dječiji ples odigrale kao u najboljim djevojačkim danima.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,