Djeca iz Čajniča oduševljena kampom u Kragujevcu

07. јула 2018. 058.ba

ČAJNIČE – Na završenom kampu „Cross Over“ u Kragujevac učestvovalo je troje djece iz Čajniča, tačnije KK „Vrelo“. Matiju Šubaru, Todora Mašića i super talentovanu Srđanu Tanasković na kamp je pratio trener Duško Pečenica, koji kaže:
„Završena je prva smjena kampa „Cross over“ na kome smo pored preko 140 djece iz Slovenije, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, Srbije i Turske uzeli učešće i mi, po peti put!

Mala grupa, ali odabrana, bilo nas je samo troje! Najmanje na kampu. Na takmičenjima smo bili do sada najbolji, ostvariili smo čak pet finala u kojima smo osvojili dvije pobjede, uzeli i bronzanu medalju u igri dva na dva!
Ovim putem bi htjeli da se zahvalimo svim trenerima a posebno Šonetu, Goranu, Bošku, Drašku i Acu koji su radili sa našom djecom!

Posebnu zahvalnost zelimo da uputimo našem velikom prijatelju i direktoru kampa gospodinu Branku Zečeviću.
Ove godine nam je bilo super, nadamo se da će nas sledeće godine biti mnogo više.“

Djeca su na odličan način predstavili Čajniče, i pokazali još jednom da se u „Vrelu“ radi odlično.

Matija Šubara je oduševljen kampom:
„Ma bilo je super drustvo, treninzi. Nego samo nas je kiša malo zezala. Sobe, hrana sve je bilo ekstra. Išli smo u zatvoreni pazen, na plazu, u restorane. Ma sve u svemu bilo je dobro iskustvo. Osvojili smo 2 pehara i jednu medalju. I što je najvažnije naučili smo dosta novih stvari, upoznali novih drugara.“

Todor Mašić dodaje:

„Ma bilo je super. Meni je prvi put, imao sam dobru priliku za trofej iz šuta, ali nisam uspio pobijediti. Nadam se da cu slijedeće godine biti bolji. Sve u svemu bilo je odlično od treninga pa do takmičenja, druženje.“

Srđana Tanasković djevojčica koja živi sport, i svaki koji trenira pokazuje sav njen talenat je takođe oduševljenja i ističe:

„Po treci put za redom idem na kosarkaski kamp u Kragujevcu. Kamp je stvarno super. Treninzi su jako dobri kao i treneri.Na kampu se radi kao i ono uobičajeno, uglavnom to su neke košarkaške vježbe, ali i neke smo po prvi put radili na kampu.

Ono sto je najvažnije upoznali smo mnogo djece sa kojom smo se družili tokom cjelog kampa. Kao promoter kampa ove godine kao i prošle bila je Jelena Milovanović (kapiten ženske reprezentacije Srbije).

Bilo je tu i takmičenja na kojima smo se nas troje dobro pokazali. Ja sam bila u finalu poligona na kom sam zauzela drugo mjesto i treće mjesto na takmičenju 2 na 2.“

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: