Održan Memorijalni turnir u čast Sekuli Ristanoviću

30. јула 2018. 058.ba

ČAJNIČE – Juče je na Prevrzmi kod Lopte na području opštine Čajniče, održan Memorijalni turnir posvećen „Sekuli Ristanoviću“ , uspješnom fudbaleru i igraču visokih kvaliteta.

Tvorac ovog velelepnog mjesta „kod lopte“ i organizator turnira profesor iz Beograda Branislav Mašić rekao je da je svečani dan kada su se okupili na ovom turniru u čast velikom čovjeku Sekuli koji ih je rano napustio.

Prema njegovim riječima Sekula je bio najuspješniji fudbaler Istočne regije, borac bez greške, dobar tehničar i igrač visokih kvaliteta, koji je dugo igrao za Radnički iz Goražda, prošao je probu kod Ribara za Željezničar iz Sarajeva, te igrao dugo za Stakorinu i ostavio za sve njih neizbrisiv trag.

„Napustio nas je ranije, a danas bi se sigurno sa nama družio. Ali da se ne zaboravi i vječno živi u našim srcima, ove godine prvi put smo organizovali ovaj turnir njemu u čast ,pa bih zamolio sve sportiste na području opštine Čajniče koji se bave sportom da nastave ovu tradiciju i da to bude prva nedjelja ispred Ilindana.Zahvalio bih se mnogim ljudima koji su pomogli da se ovaj turnir organizuje“-istakao je Mašić.

Radoš Ristanović, se takođe zahvalio svima koji su došli danas da upotpune oovaj događaj, te da je ovo prva godina, i da se nada da će sledeća biti još bolja i više posjećenija.

Na turniru je učestvovalo sedam ekipa, prikazan je odličan fudbal, i na ovaj način odata je počast jednom divnom čovjeku, koji više nije sa nama, a koga će pamtiti svi.

Naime Sekula Ristanović rođen je 1955. godine u Miljenu, opština Čajniče. Osnovnu i srednju školu zavrsio je u Čajniču. Igrao je za Radnički iz Goražda, Stakorinu iz Čajničaa, Azot iz Goražda/Vitkovići.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Gordana Tadić

Rođena 14. septembra 1988. godine u Čajniču. Osnovnu i srednju školu završila u Čajniču. Godine 2012. diplomirala na Filozofskom fakultetu na Palama, odsjek Žurnalistika, te stekla zvanje diplomirani novinar.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Gordana Tadić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: