Prijem za najuspješnije sportiste

SRNA - Jovana Borovčanin - 10. јула 2018. 058.ba

VIŠEGRAD – Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević organizovao je danas prijem za sportiste koji su učestvovali na 55. Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama /MOSI/ u Priboju.

Višegrađni su se sa igara vratili sa osvojenih šest medalja, a Đurević je najuspješnijima uručio prigodne poklone.

„Naša obaveza je da nagradimo veliki uspjeh naših sportista koji su osvojili medalje. Ovo je još jedan primjer kako opština pomaže razvoju sporta u našem gradu“, naglasio je Đurević.

Višegradski karatisti, članovi Karate kluba „Drina“ osvojili su pet medalja na ovogodišnjim igrama, po jednu zlatnu i srebrnu, te četiri bronzane.

Gala Pajović osvojila je u pojedinačnim borbama bronzu, a ekipno zlatnu medalju.

„Velika je čast predstavljati svoju opštinu na MOSI u Priboju“, izjavila je Pajovićeva, te zahvalila načelniku na poklonima.

U borbama pojedinačno, Nastasija Puhalo se okitila srebrnom medaljom, a u timu sa Pajevićevom i Selenom Lekanić osvojila je zlato.

„Ovo su mi bile treće MOSI i za mene ovo takmičenje, kao sportistu predstavlja veliko iskustvo“, rekla je Puhalo.

Bronzanom medaljom okitili su se višegradski planinari u muškoj konkurenciji.

„U jakoj konkurenciji od 13 ekipa, mi smo osvojili treće mjesto. Izuzetno smo zadovoljni osvojenom medaljom i nadamo se da ćemo naredne godine na Sokocu ostvariti još bolji rezultat“, rekao je Igor Mučibabić, te zahvalio načelniku na poklonu.

Opštinu Višegrad je predstavljalo oko 70 sportista, u sedam sportskih disciplina – fudbalu, odbojci, košarci, planinarstvu, biciklizmu, streljaštvu i karateu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: