U subotu XIII Višegradska regata

10.07.2018.

VIŠEGRAD – U subotu, 14.7.2018. sa početkom u 9 časova kreće XIII Višegradska regata. Start regate je kod višegradske ćuprije, plovi se drinskim jezerom, 17 km nizvodno do Starog Broda, gdje su planirane sportske aktivnosti i zajedničko druženje regataša. Povratak u Višegrad planiran je do 19 časova.

Pravo učešća imaju vlasnici čamaca koji do četvrtka, 12.7. do 18 časova popune prijavne listove u prostorijama Turističkog info centra na Trgu palih boraca.

Za bezbijednost svih učesnika regate pobrinuće se pripadnici Državne granične službe sa svojim gliserom, kao i Opštinski tim Civilne zaštite iz Višegrada, na čijem gliseru će biti i ljekar, a pored druženja i zabave cilj nam je da se skrene pažnja na značaj rijeke Drine i njenih prirodnih ljepota, kao i promocija čuvene višegradske ćuprije.

Organizatori regate Turistička organizacija Višegrad i Opština Višegrad, uz pomoć generalnog sponzora manifestacije He na Drini Višegrad ove godine za regatu organizuju koncert grupe Regina, koji će se održati na gradskom trgu od 22 časa.

Pozivamo Vas da se priključite regati i sa nama provedete nezaboravni dan na rijeci Drini.