U susret 55. MOSI „Priboj 2018“ – Iz Rogatice rekordnih 98 učesnika

03.07.2018.

ROGATICA – Na 55. Međuopštinske omladinske sportske igre (MOSI) „Priboj 2018“ koje će sjutra biti otvorene i trajati do zaključno sa 8. julom, opštinu Rogatica predstavljaće rekordnih 98 sportista i sportskih radnika.

Oni će se takmičiti u 10 sportskih disciplina i jednoj na PARAMOSI.

Najbrojnija ekipa biće ženski fudbalska sa 13 takmičara uključujući i trenera. Po 12 takmičara imaće muška košarkaška i ženska rukometna, pet žena i tri muškarca imaće ekipa atletičara, po šest, od čega tri muškarca i tri djevojke, činiće ekipe u streljaštvu, stonom tenisu i planinarstvu i tako dalje do PARA ekipe koja će se takmičiti u ribolovu i predstavljaće je Slobodan Nikolić-Bimbo.

Vođa opštinske ekipe Dejan Mićević reče da se iz Rogatice kreće sjutra, srijeda, u 9 časova. Pred polazak u Priboj ekipu će u sali Skupštine opštine primiti načelnik Opštinske uprave Milorad Jagodić, koji je za sve učesnike MOSI obezbijedio majice sa imenom opštine i logotipom Opštine i Igara i džeparac od po 10 evra za svakog učesnika.

Zastavu opštine na Igrama nosiće Dejana Kulić, najbolja rukometašica Ženskog rukometnog kluba „Rogatica“ i reprezentativka Republike Srpske i BiH.