Uskoro nove prostorije Turističke organizacije i Višegradska kuća

SRNA - Jovana Borovčanin - 31. јула 2018. 058.ba

VIŠEGRAD – U Višegradu će nove prostorije Turističke organizacije u glavnoj ulici Kralja Petra Prvog biti otvorene na dan slave opštine, 21. septembra, a do kraja godine i Višegradska kuća, koja će biti značajna za razvoj turizma i poljoprivrede, kao i promociju opštine, rekao je Srni višegradski načelnik Mladen Đurević.

Đurević je naveo da Turistička organizacija nije imala adekvatne prostorije, te joj je odlukom Skupštine opštine dat na korišćenje poslovni prostor u Ulici kralja Petra.

„Taj prostor je potrebno srediti i opremiti. Završena je izrada projektne dokumentacije, imamo obezbijeđena sredstva i u fazi je priprema za izvođenje radova“, kaže Đurević.

On je rekao da su sredstva obezbijeđena i za opremanje Višegradske kuće, za koju se priprema prostor.

„Višegradska kuća će biti veoma značajna za razvoj turizma i poljoprivrede. To će biti mjesto gdje će moći da se kupie suveniri i drugi proizvodi naših sugrađana“, naglasio je Đurević.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: