Obavještenje za poljoprivredne proizvođače – malinare

06. avgusta 2018. 058.ba

Maline

ČAJNIČE – Obavještavaju se poljoprivredni proizvođači sa teritorije opštine Čajniče koji su predali proizvedenu malinu da se jave u Opštinu Čajniče i podnesu zahtjev za ostvarivanje opštinskog podsticaja za proizvedenu i prodatu malinu. Uz zahtjev za ostvarivanje podsticaja potrebno je priložiti i dokaz o otkupljenoj proizvedenoj i prodatoj malini – otkupni blok, te broj žiro računa na koji će sredstva biti isplaćena.

Rok za podnošenje zahtjeva je 01.09.2018. godine, a novčana sredstva će se isplaćivati nakon ovog roka, a u skladu sa raspoloživim sredstvima namjenjenim za ovu vrstu podsticaja.

Takođe, isti se obavještavaju, da prijave štetu i to oni malinari kojima se desilo sušenje ili neka druga vrsta bolesti maline u Opštinu Čajniče radi preduzimanja daljih aktivnosti. Rok za prijavu štete je 10.08.2018. godine.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Dragan Kovačević

Iz Čajniča, rođen u Foči 1987, diplomirao u roku novinarstvo na Filozofskom Fakultetu Pale, stekao zvanje diplomirani novinar. Odličan u kreativnom pisanju.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Dragan Kovačević

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: