Završen turnir u malom fudbalu

26.08.2018.

ČAJNIČE – Juče je u Čajniču u sklopu Velikogospojinskih svečanosti završen turnir u malom fudbalu. Trijumfovala je ekipa “Caffe Princip Pljevlja”. Oni su u finalu savladali “Rekreativo SPX PHOENIX” rezultatom 3:1. Treće mjesto je zauzela ekipa “Aura osiguranje”. Mečevi su igrani u balon sali na stadionu “Rakovice”.

Iako je ove godine bilo manje ekipa kvalitet prikazanog fudbala je bio na zavidnom nivou.

Dejan Tošić, golman “Aura osiguranje”, inače jedan od junaka prošlogodišnjeg turnira kaže:

“Ove godine sam po drugi put igrao turnir u malom fudbalu koji se održava u čast opštine Čajniče. Drago mi je što sam bio dio takve sportske manifesticije. Igrao sam za “Aura osiguranje” sa manje više nepromijenjenom prošlogodišnjom ekipom . Zadovoljan sam onim što smo prikazali osvojivši treće mjesto.”

Veljko Andrić, član vicešampiona “Rekreativo SPX PHOENIX” ističe da je ovo prije svega samo zabava i druženje te odavanje počasti:

“Možda je ona fraza da je važno učestvovati pomalo izlizana, ali zaista je u ovom slučaju tako. To što smo došli čak do finala je samo bonus na naš trud, želju i zalaganje. Ovdje smo da se družimo, zabavimo i odamo počast našoj Opštini i našoj slavi.”

Najbolji igrač turnira je Nikola Sekulić iz pobjedničkog tima. Najbolji strijelac je Rade Drobnjak takođe iz “Caffe Princip Pljevlja”. Najbolji gola je Mihajlo Mandić iz “Rekreativo SPX PHOENIX”